twitterstarsmilesadquotepapercliplinkedinimageicon-playheartfacebookarrow-rightarrow-paintarrow-left

Iets niet duidelijk?

Heb je een vraag? Wij weten vast het antwoord. Alle antwoorden kun je hieronder vinden.

Lulu's Nanny Network
Wie is Lulu's?

Televisiemaker en vader Jan Versteegh miste voor zijn eigen dochter Lulu vaak een geschikte, betrouwbare Nanny met kennis en ervaring. Daarom heeft hij besloten zelf een bedrijf te beginnen. "Ik merkte dat het erg lastig was om een goede geschikte oppas te vinden. Ik wil mijn kind achterlaten bij iemand die weet wat hij of zij doet. Als alles goed gaat is dat misschien niet zo moeilijk, maar juist als er iets misgaat moet iemand adequaat kunnen handelen", aldus Jan Versteegh. Samen met Marit de Wit, ondernemer in de kinderopvang en medeoprichter van De Kleine Wereld, bouwt hij aan een netwerk van Nanny's. Naast 'reguliere' opvang (kinderdagverblijf of BSO) hebben ouders vaak behoefte aan een Nanny voor thuis. Bijvoorbeeld omdat je kind ziek is en je hem of haar niet naar de opvang mag brengen; of omdat je werktijden meer flexibiliteit vragen dan dat de 'reguliere' opvang veelal te bieden heeft, bijvoorbeeld avond- of weekenddiensten. Onze Nanny's zijn ervaren en worden gescreend en gecoacht in het werken met kinderen en kunnen daarom incidenteel of structureel bijspringen in een gezin.

Wie zijn Lulu's Nanny's?

Al onze Nanny's zijn ervaren in het werken met kinderen, door ons gescreend en hebben een EHBO diploma speciaal voor kinderen. We hebben drie categorieën: een Nanny, Nanny Plus of Nanny Expert. Het verschil tussen een Nanny en een Nanny Plus is het aantal jaren ervaring. Een Nanny Expert heeft zich verder ontwikkeld: dit kan een volledige opleiding zijn om te werken met kinderen (PABO, Pedagogiek) of juist iemand die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald stuk van het kind of de ontwikkeling (bijvoorbeeld ADHD of babygebaren). Voordat je een boeking doet zie je de profielinformatie van de Nanny inclusief motivatie, opleiding en ervaring.

Wat kost een Nanny?

Het tarief van de Nanny varieert op basis van kennis en ervaring. De tarieven voor jou als ouder zijn: Nanny (€7,00 per uur); Nanny Plus (€10,00 per uur) en Nanny Expert (€12,50 per uur). Hier komt per oppasdienst €9,50 aan bemiddelingskosten bij, voor alle trainingen, coaching en bemiddeling die verzorgd worden door Lulu's Nanny Network.

Betaal ik nog andere kosten naast het uurtarief?

Je betaald als ouder €9,50 per oppasdienst aan bemiddelingskosten. Dit bedrag wordt door Lulu's Nanny Network gebruikt om EHBO cursussen, trainingen en coaching voor de Nanny te realiseren. Daarbij zal er geïnvesteerd worden in het optimaliseren van het platform. Je kunt als ouder zelf kiezen voor een Nanny (€7,00 per uur); Nanny Plus (€10,00 per uur) of een Nanny Expert (€12,50 per uur).

Wat kost de bemiddeling?

De bemiddelingskosten bedragen €9,50 per oppasdienst. Hiervan krijgt de Nanny een EHBO cursus gespecialiseerd op kinderen, trainingen en coaching aangereikt door Lulu's Nanny Network. Daarbij zal er geïnvesteerd worden in het optimaliseren van het platform.

Hoe werkt de betaling?

Nadat je een boeking hebt bevestigd ontvang je via de mail een iDEAL betaallink. Zodra deze is voldaan, is de boeking compleet. Als je een terugkerende opdracht hebt gemaakt betaal je de eerste keer via iDEAL en daarna wekelijks via een automatische incasso. Wel zo makkelijk!

Moet ik al betalen zonder dat ik de Nanny ontmoet heb?

Voordat je een boekingsverzoek doet kun je het profiel van de Nanny beoordelen. Daarnaast heb je ook inzage in de eerdere ervaringen van andere ouders met deze Nanny. Zodra de betaling heeft plaatsgevonden en de boeking compleet is kun je gegevens uitwisselen en kennismaken met jouw Nanny. Dit kan telefonisch of voorafgaand aan de oppasopdracht. Ook kan je eerst een korte boeking (bijv. 2 uur) doen om te beoordelen of de Nanny bevalt, voordat je gestructureerde afspraken maakt.

Hoe oud zijn de Nanny's?

Onze Nanny's zijn minimaal 16 jaar en hebben twee jaar 'Nanny / Oppas' ervaring. Meestal zijn ze ouder.

Hebben de Nanny's een rijbewijs?

Het hebben van een rijbewijs als Nanny kan super handig of zelfs noodzakelijk zijn. De wens (noodzaak) van een rijbewijs kan je als ouder aangeven bij de zoekopdracht.

Kan ik zien hoe de Nanny heeft gewerkt?

Ouders en Nanny's geven elkaar een review na de oppasopdracht.

Gescreend & getraind

Onze Nanny's zijn persoonlijk door ons gescreend. Daarnaast beschikken zij over een EBHO diploma en worden zij door ons gecoacht.

Kan ik een boeking annuleren?

Mocht je onverhoopt besluiten de boeking te willen annuleren, dan kan dat tot uiterlijk 24 uur voorafgaand aan het startmoment van de oppasopdracht. Een spoedboeking (binnen 2 uur) kan niet worden geannuleerd.

Wat als de Nanny ziek is?

Mocht de Nanny last minute ziek worden, dan zullen wij samen met jullie een gepaste oplossing zoeken.

Wat als de Nanny niet komt opdagen?

Vanzelfsprekend is dit niet de bedoeling en zal de Nanny zich ook zeer bewust zijn van haar verantwoordelijkheid hierin. Mocht dit toch gebeuren dan zullen wij samen met jullie een gepaste oplossing zoeken.