twitterstarsmilesadquotepapercliplinkedinimageicon-playheartfacebookarrow-rightarrow-paintarrow-left

Iets niet duidelijk?

Heb je een vraag? Wij weten vast het antwoord. Alle antwoorden kun je hieronder vinden.

Lulu's Nanny Network
Wie is Lulu's?

Televisiemaker en vader Jan Versteegh miste voor zijn eigen dochter Lulu vaak een geschikte, betrouwbare Nanny met kennis en ervaring. Daarom heeft hij besloten zelf een bedrijf te beginnen. "Ik merkte dat het erg lastig was om een goede geschikte oppas te vinden. Ik wil mijn kind achterlaten bij iemand die weet wat hij of zij doet. Als alles goed gaat is dat misschien niet zo moeilijk, maar juist als er iets misgaat moet iemand adequaat kunnen handelen", aldus Jan Versteegh. Samen met Marit de Wit, ondernemer in de kinderopvang en medeoprichter van De Kleine Wereld, bouwt hij aan een netwerk van Nanny's. Naast 'reguliere' opvang (kinderdagverblijf of BSO) hebben ouders vaak behoefte aan een Nanny voor thuis. Bijvoorbeeld omdat je kind ziek is en je hem of haar niet naar de opvang mag brengen; of omdat je werktijden meer flexibiliteit vragen dan dat de 'reguliere' opvang veelal te bieden heeft, bijvoorbeeld avond- of weekenddiensten. Onze Nanny's zijn ervaren en worden gescreend en gecoacht in het werken met kinderen en kunnen daarom incidenteel of structureel bijspringen in een gezin.

Wie zijn Lulu's Nanny's?

Al onze Nanny's hebben minimaal twee jaar oppaservaring bij twee verschillende gezinnen, ze zijn door ons gescreend op gesprek en doormiddel van een telefonisch gesprek met twee referenten van oude oppasadressen. We hebben drie categorieën: een Nanny, Nanny Plus en Nanny Expert. Het verschil heeft te maken met de leeftijd van de Nanny, de ervaring en haar ontwikkeling. Voordat je een boeking doet zie je de profielinformatie van de Nanny inclusief de categorie van de Nanny, een oneliner vanuit ons en de motivatie van de Nanny.

Wat kost een Nanny?

Het tarief van de Nanny varieert op basis van leeftijd en oppaservaring. De tarieven voor jou als ouder zijn: Nanny (vanaf €7,00 per uur); Nanny Plus (vanaf €9,00 per uur) en Nanny Expert (vanaf €11,00 per uur). Hier komt per oppasdienst €9,50 aan bemiddelingskosten bij, voor alle trainingen, coaching en bemiddeling die verzorgd worden door Lulu's Nanny Network.

Betaal ik nog andere kosten naast het uurtarief?

Je betaalt als ouder €9,50 per oppasdienst aan bemiddelingskosten. Dit bedrag wordt door Lulu's Nanny Network gebruikt om EHBO cursussen, trainingen en coaching voor de Nanny's te realiseren. Daarbij zal er geïnvesteerd worden in het optimaliseren van het platform. Je kunt als ouder zelf kiezen voor een Nanny (vanaf €7,00 per uur); Nanny Plus (vanaf €9,00 per uur) en Nanny Expert (vanaf €11,00 per uur)

Wat kost de bemiddeling?

De bemiddelingskosten bedragen €9,50 per oppasdienst. Hiervan krijgt de Nanny een EHBO cursus gespecialiseerd op kinderen, trainingen en coaching aangereikt door Lulu's Nanny Network. Daarbij zal er geïnvesteerd worden in het optimaliseren van het platform.

Hoe werkt de betaling?

Nadat je een boeking hebt bevestigd ontvang je via de mail een iDEAL betaallink. Zodra deze is voldaan, is de boeking compleet. Als je een terugkerende opdracht hebt gemaakt betaal je de boekingen een week vooruit, je ontvangt hier wekelijks via de mail een herinnering van.

Moet ik al betalen zonder dat ik de Nanny ontmoet heb?

Voordat je een boekingsverzoek doet kun je het profiel van de Nanny beoordelen. Daarnaast heb je ook inzage in de eerdere ervaringen van andere ouders met deze Nanny. Zodra de betaling heeft plaatsgevonden en de boeking compleet is kun je gegevens uitwisselen en kennismaken met jouw Nanny. Dit kan telefonisch of voorafgaand aan de oppasopdracht. Ook kan je eerst een korte boeking (bijv. 2 uur) doen om te beoordelen of de Nanny bevalt, voordat je gestructureerde afspraken maakt.

Hoe oud zijn de Nanny's?

Onze Nanny's zijn minimaal 16 jaar en hebben twee jaar oppaservaring. Meestal zijn ze ouder.

Hebben de Nanny's een rijbewijs?

Het hebben van een rijbewijs als Nanny kan super handig of zelfs noodzakelijk zijn. De wens (noodzaak) van een rijbewijs kan je als ouder aangeven bij de zoekopdracht.

Kan ik zien hoe de Nanny heeft gewerkt?

Ouders en Nanny's geven elkaar een review na afloop van de boeking. Er wordt met een aantal sterren en tekst aangegeven hoe de boeking met elkaar is geweest.

Gescreend & getraind

Onze Nanny's zijn persoonlijk door ons gescreend door middel van een gesprek op ons kantoor en het bellen van minimaal twee oude oppasadressen van de Nanny. Daarnaast kunnen zij zich aanmelden bij verschillende cursussen die ze aangereikt krijgen door ons en worden zij gecoacht.

Kan ik een boeking annuleren?

Mocht je onverhoopt besluiten de boeking te willen annuleren, dan kan dat tot een week voor de boeking kosteloos gebeuren. Tot 24 uur voorafgaand aan het startmoment van de boeking zullen er enkel boekingskosten (€9,50) in rekening worden gebracht. Wanneer er binnen 24 uur voor aanvang van de boeking geannuleerd wordt zullen er boekingskosten in rekening worden gebracht en zal er 50% van het uurloon maal het aantal uren dat vooraf was afgesproken aan de Nanny betaald worden.

Wat als de Nanny ziek is?

Mocht de Nanny last minute ziek worden, dan zullen wij samen met jullie een gepaste oplossing zoeken.

Wat als de Nanny niet komt opdagen?

Vanzelfsprekend is dit niet de bedoeling en zal de Nanny zich ook zeer bewust zijn van haar verantwoordelijkheid hierin. Mocht dit toch gebeuren dan zullen wij samen met jullie een gepaste oplossing zoeken.