twitterstarsmilesadquotepapercliplinkedinimageicon-playheartfacebookarrow-rightarrow-paintarrow-left

Aanmelden als ouder

Vind de perfecte Nanny voor je gezin. Of je nou op zoek bent naar een last minute Nanny, een Nanny voor af en toe een keer, of juist iemand zoekt voor een aantal vaste momenten in de week; wij hebben voor iedereen een geschikte Nanny. Registreer je nu!

Meld je aan als ouder

Klik op onderstaande button om je te registreren voor Lulu's Nanny Network.

Registreren

Eenvoudig en snel een Nanny

Of je nou op zoek bent naar een last minute Nanny, iemand voor af en toe een keer, voor een aantal vaste momenten in de week; wij hebben voor iedereen een geschikte Nanny.

Ruime keuze aan Nanny's

Onze Nanny's hebben minimaal 2 jaar ervaring in het werken met kinderen. Daarnaast hebben we een groot aanbod aan Nanny's met een speciale expertise.

Elke Nanny is gescreend

Onze Nanny’s zijn gescreend en getraind zodat zij over de juiste kennis & ervaring beschikken om bij te springen in jouw gezin; wanneer jij dat wilt.

Hoe werkt het?

  1. Meld je aan als Nanny zoekende

    Jij geeft aan, wanneer, hoe lang en hoe vaak jij een Lulu's Nanny zoekt. Ook kun je aangeven hoeveel ervaring je graag wil dat jouw Nanny heeft in het werken met kinderen. Je kunt hierbij denken aan expertise op het gebied van een newborn baby, ervaring met grote gezinnen of juist het begeleiden van een kind met speciale aandacht wensen. We hebben Nanny's, Nanny Plus' en Nanny Experts. Meer over de tarieven vind je bij FAQ.

  2. Filter naar de gewenste Nanny

    Je ontvangt een overzicht van alle Nanny’s die aan jouw wensen voldoen. Nu kun je de Nanny van jouw voorkeur een oppasverzoek sturen. De Nanny reageert op het verzoek door te bevestigen dat hij of zij de opdracht aan wil nemen. Zodra de Nanny akkoord gaat, wordt er een betaallink verstuurd via iDEAL. Bij een repeterende oppasopdracht vindt alleen de eerste betaling via iDEAL plaats, daarna via automatische incasso.

  3. Maak vervolgens een afspraak

    Zodra de betaling in orde is, ontvangt de Nanny de gegevens van het oppasadres en kunnen jullie eventuele bijzonderheden uitwisselen.

Lulu's Nanny Network

Lulu's uurtarieven

Nanny

1-2 jaar ervaring
7, 00
Per uur

Nanny Plus

2-4 jaar ervaring
10
Per uur

Nanny Expert

Meer dan 4 jaar ervaring of gediplomeerd (*)
12, 50
Per uur